За нас

Загубата на близък човек  е много болезнена. След значителна загуба може да изпитате  различни  видове емоции като гняв, шок, вина. В този период е възможно да почувствате с такъв интензитет емоцията, че ще си помислите - мъката никога няма да си отиде.

Макар, че чувствата са страшни и изненадващи, те са нормални при загуба на любим човек. По време на траур те са естествени.

Няма правилен или грешен начин да скърбиш. Но знайте, че можете да се справите.  Изразената скръб има потенциал, който да лекува душата Ви и да обогати живота Ви.

В този труден момент от Вашият живот, сте нагърбени с тежката задача да се заемете с организация по траурната церемония на скъпия Ви покойник. И не само.

Бавни административни процедури, ходене по гишетата на различни служби и институции, допълнително изострят и без това мъчната ситуация.

Ние, от траурна агенция „Епилог” предлагаме на Вашето внимание една по-лесна процедура.

Добре подготвените ни погребални консултанти ще дадат отговор на всеки въпрос на денонощния ни телефон. Готови са да Ви посетят в дома, на посочен от Вас адрес или да Ви приемат в наш офис, за да Ви посъветват относно уреждането на необходимите документи, изготвяне на акт за смърт, организация на траурната церемония и др.

Ние, от траурна агенция „Епилог” се стремим да запазим високо качество на предоставените услуги, като същевременно поддържаме ниски цени.

Информирайте се за нашите цени